Jak w temacie,szukam transportu.Może ktos jedzie samochodem i przez przypadek będzie przejeżdżał przez miasto słynące z cudownego piwa,jednym słowem Racibórz
2010.11.20 - dojazd na giełda kolekcjonerską w Ostrawie
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam, znalazłem ostatnio gdzieś w piwnicy piwko takie jak w temacie. Puszka od razu rzuciła mi się w oczy ponieważ ewidentnie jest ona z edycji limitowanej.
Pytanie do Was. Czy jest ktoś w stanie określić czy takie znalezisko jest czymś wyjątkowym? Z góry dziękuję za pomoc.-
Channel: Identyfikacja
-
-
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
-
Channel: Mołdawia
-
-
Witam Towarzystwo po latach nieobecnosci. Lwow w tym roku znow organizuje coroczna ukrainska gielde. Odbedzie sie 14. wrzesnia od 10 po 20 godzine czasu ukrainskiego. Miejsce: Pzredsiebiorstwo wyzywienia studentow Politechniki Lwowskiej, ul. Karpinskiego (ukr. Karpinskoho), 8. To niedaleko od dworca...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Znany i raczej nielubiany
, a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
W samym browarze mamy całkiem...-
Channel: Browary polskie
-
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.