Ze względu na nieciekawe warunki atmosferyczne panujące w grudniu , planujemy przesunąć giełdę w okolice kwietnia.Co o tym sądzicie i jak z terminami innych giełd na 2011. Kując ciepłe żelazo , mam zapewnienie przedstawiciela jednego z browarów ( będącego na giełdzie) , że czynnie włączą się w organizację kolejnej giełdy . ( nie jest to koncern)
Giełda w Poznaniu
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW tym roku wyglądało to tak http://browar.biz/forum/showpost.php...3&postcount=57
trochę tłoczno , chyba że początek kwietnia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziTo jest 2010 , a 2011 ?
Dodam że Święta Wielkanocne jsą 24-25.04Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Bez przesady , nie pękajcie. My w Warszawce robiliśmy zimówki pod koniec stycznia i w nadchodzącym roku planujemy również. Wy kończycie "rok giełdowy" a my rozpoczynamyPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi(...)Wy kończycie "rok giełdowy" a my rozpoczynamy
Comment
-
-
Aha, tym bardziej. Elbląg może to i Poznań da rade wcześniej.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Z tego co mi wiadomo ( obym się mylił ) jest to ostatnia giełda w Elblągu , ale w Poznaniu mogą być 2 giełdy . a co tam Tychy mają 2 , to i Poznań moze
Comment
-
-
Polecam temat o reaktywacji giełdy w Poznaniu założony przez Grotheska - http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=68147
O ile pamiętam grudzień był wybrany m.in. z tego względu, iż jest to dosyć martwy okres jeśli chodzi o imprezy piwne.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziZ tego co mi wiadomo ( obym się mylił ) jest to ostatnia giełda w Elblągu , ale w Poznaniu mogą być 2 giełdy . a co tam Tychy mają 2 , to i Poznań moze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziZe względu na nieciekawe warunki atmosferyczne panujące w grudniu , planujemy przesunąć giełdę w okolice kwietnia.Co o tym sądzicie i jak z terminami innych giełd na 2011. Kując ciepłe żelazo , mam zapewnienie przedstawiciela jednego z browarów ( będącego na giełdzie) , że czynnie włączą się w organizację kolejnej giełdy . ( nie jest to koncern)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brogro Wyświetlenie odpowiedziGiełda w Grodzisku Wlkp. odbędzie się albo 4 czerwca albo 13 sierpnia 2011r.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Ja wiem, że w tym roku nie dojechałam, to nie powinnam się wypowiadać, ale zdecydowanie jestem za pozostawieniem daty zimowej. To jest taki trochę martwy sezon i fajnie, jak coś się dzieje.
Chyba, że lipiec
Jeśli chodzi o 3 września, to zawsze będzie to tydzień przed Zlotem, a potem zaraz znowu zrobią Bracką Jesień - za stara już jestem na takie cotygodniowe chlanie Znaczy się, kulturalne spotkania przy piwie miałam na myśli oczywiście
Comment
-
-
W tym roku giełda pozostaje bez zmian ( chyba że spadnie 5 metrów sniegu).Ale istnieje plan przeniesienia jej na początek maja i połączenie z Festiwalem Piwa w Szreniawie - czas pokaże.
Comment
-
Comment