Giełdowy trójkąt bermudzki - Poznań-Radom-Lublin
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
To nie ja robię Ci czarny pijar, tylko Ty sam działasz na szkodę własną, własnej reputacji oraz własnej imprezy, o tak bogatej tradycji. Po co to wszystko? Żeby za 3 lata na giełdę przyjechało 20 osób? Zastanów się.
Myślałem, że sprzedaż (bezpłatnie otrzymanych) etykiet sponsora - Warki, a także nie przekazanie całości nagród (otrzymanych bezpłatnie od Jacka z browaru Belgia) to był jednorazowy wybryk pięć lat temu, ale co roku jakieś nowe gówno wypływa na światło dzienne. W ubiegłym roku były jaja z opłatą za wstęp - sprawa Jurka. Co będzie w tym roku, ja się pytam?
Wieśku, opamiętaj się!
TPComment
-
Widzę, że znasz wszystkie okoliczne zadupia podwłodawskie. Ja znam tylko jedną wieś, o której od czterech lat niezmiennie się mówi, na salonach i pokątnie. To pewna wieś umysłowa, mniej więcej 100km na południowy zachód od Lublina.
To nie ja robię Ci czarny pijar, tylko Ty sam działasz na szkodę własną, własnej reputacji oraz własnej imprezy, o tak bogatej tradycji. Po co to wszystko? Żeby za 3 lata na giełdę przyjechało 20 osób? Zastanów się.
Myślałem, że sprzedaż (bezpłatnie otrzymanych) etykiet sponsora - Warki, a także nie przekazanie całości nagród (otrzymanych bezpłatnie od Jacka z browaru Belgia) to był jednorazowy wybryk pięć lat temu, ale co roku jakieś nowe gówno wypływa na światło dzienne. W ubiegłym roku były jaja z opłatą za wstęp - sprawa Jurka. Co będzie w tym roku, ja się pytam?
Wieśku, opamiętaj się!
TPComment
-
Nie znasz okoliczności sprzed 5 lat, więc nie pisz - Jakoś ludzie nie narzekają na radomską giełdę, tylko Ty - stały bywalec polskich spotkań kolekcjonerskich. Frekwencji się nie obawiam.O Yorku, pisałem rok temu , po co wracać do sprawy. Nie kumasz, w pierwszym wpisie zapodałem, żebyś pisał na mego e-maila, jak Ci coś leży na wątrobie, ale widzę, ze chcesz rozgłosu?
Temat z mojej strony wyczerpany i skończony.
Musiałem jedynie skomentować pewną hipokryzję, ku potomnym.
TPComment
-
Łżesz jak bura suka, byłem świadkiem jak Wiesiek wraz z Jackiem który te fanty przywiózł z browaru wnosili je na salę giełdową w pudełkach tekturowych do rozdania giełdowiczom, posuwasz się o krok za daleko wypisując te bzduryCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Dziękuję za uwagę.
Łżąca bura suka.Comment
-
Gdy widzę, że ktoś dostaje pudło etykiet od sponsora (w tym wypadku Warki) a potem to sprzedaje na giełdzie to mnie kurwica strzela. Dziękuję za uwagę.Comment
-
Comment
Comment