Dlaczego nikt inny by nie miał się skusić?
Beczka PINTY 'Wesołych świąt' w warszawskiej Odessie
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2011-12-02, 09:24.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Myślę, że cena ma ogromne znaczenie bo faktycznie na jedno spotkanie moge przeboleć taką za PINTĘ ale na pewno nie pijałbym jej regularnie w takiej cenie. Wcale się więc nie dziwię ludziom bo są jakieś granice zasobności portfela."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Tylko przestań pintolić, że w trzy godziny to pójdzie, bo na spotkaniach w ŚWMNM trzydziestka starczyła na dłużej. Wnerwiasz mnie i za karę dam ci książkę o proroczym tytule, tylko mi jeszcze jutro przypomnij.Comment
-
Bo więcej czasu zajmowało nam zjadanie chipsów z brzucha Cymbała niż picie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment