Chyba trzeba pomyśleć od dwóch beczkach. Jedna trzydziestka to raptem 60 piw to jest 10 osób po 6 piw czyli raptem dwie godzinki posiedzenia małej grupy forumowej. Ja sam wypiję pewnie z 10 litrów tego piwka.
Beczka PINTY 'Wesołych świąt' w warszawskiej Odessie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziChyba trzeba pomyśleć od dwóch beczkach. Jedna trzydziestka to raptem 60 piw to jest 10 osób po 6 piw czyli raptem dwie godzinki posiedzenia małej grupy forumowej. Ja sam wypiję pewnie z 10 litrów tego piwka.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJa sam wypiję pewnie z 10 litrów tego piwka.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
6:40, nie dłużejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ja wypiję - Wy płacicie
Mnie pasi od 17/18 tak więc dla Żą już nic nie zostanie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJa wypiję - Wy płacicie
Mnie pasi od 17/18 tak więc dla Żą już nic nie zostanie
Comment
-
-
Ciiiii, będą pić spod stołu swoje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dziś byłem na miejscu. Informacja od właścicieli - w sobotę będzie beczka Ataku Chmielu. Na Wesołych Świąt na razie musimy poczekać. Czy do świąt, czy do choinki, czy tylko do śniegu, tego nie wiem.
Jednak chyba mimo wszystko warto wpaść w sobotę.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziJa pierdziule, jaka akcja z tą beczułką PINTY. Wstyd, taka bogata Warszawa, a zamawia małego kega z piwem. Wstyd na całą Polskę.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziNa Wesołych Świąt na razie musimy poczekać. Czy do świąt, czy do choinki, czy tylko do śniegu, tego nie wiem.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Wypada się tylko zawstydzić bo rzeczywiście zamawianie jednej trzydziestki i robienie wokół tego szumu to trochę wstyd. To jest raptem 60 piw czyli powinno pójśc przy 10 osobach w góra trzy godziny."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWypada się tylko zawstydzić bo rzeczywiście zamawianie jednej trzydziestki i robienie wokół tego szumu to trochę wstyd. To jest raptem 60 piw czyli powinno pójśc przy 10 osobach w góra trzy godziny.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment