Dlaczego nikt inny by nie miał się skusić?
Beczka PINTY 'Wesołych świąt' w warszawskiej Odessie
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziDlaczego nikt inny by nie miał się skusić?Last edited by docent; 2011-12-02, 09:24.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziI taka jest koncepcja. Właściciele chcą zamówić tą beczkę tylko dla browarbizowiczów, nikt inny się na to piwo nie skusi.(...)"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPodobnież PINTA schodzi bardzo słabo w przeciwieństwie do takiego ulepku jakim jest Raciborskie...Cena też robi swoje.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Myślę, że cena ma ogromne znaczenie bo faktycznie na jedno spotkanie moge przeboleć taką za PINTĘ ale na pewno nie pijałbym jej regularnie w takiej cenie. Wcale się więc nie dziwię ludziom bo są jakieś granice zasobności portfela."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWypada się tylko zawstydzić bo rzeczywiście zamawianie jednej trzydziestki i robienie wokół tego szumu to trochę wstyd. To jest raptem 60 piw czyli powinno pójśc przy 10 osobach w góra trzy godziny.
Tylko przestań pintolić, że w trzy godziny to pójdzie, bo na spotkaniach w ŚWMNM trzydziestka starczyła na dłużej. Wnerwiasz mnie i za karę dam ci książkę o proroczym tytule, tylko mi jeszcze jutro przypomnij.
Comment
-
-
Bo więcej czasu zajmowało nam zjadanie chipsów z brzucha Cymbała niż picie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment