Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon
Wyświetlenie odpowiedzi
Akcja - Zamawiam Świątecznego Portera Bałtyckiego
Collapse
X
-
Na tym, który dzisiaj nabyłem w Czenstochovii jest numer 147 i informacja "spożyć do 31.12.2011 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika niewieem Wyświetlenie odpowiedziZechciałby ktoś pomóc przy zakupie jednej butelki ? Ewentualny odbiór na FDP we Wrocławiu.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedziWitam
To ja poproszę o 4 szt do odbioru na giełdzie warszawskiej
PozdrawiamPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika niewieem Wyświetlenie odpowiedziZechciałby ktoś pomóc przy zakupie jednej butelki ? Ewentualny odbiór na FDP we Wrocławiu.
Zgłoszenia TYLKO na maila podanego w pierwszym poście."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziNa tym, który dzisiaj nabyłem w Czenstochovii jest numer 147 i informacja "spożyć do 31.12.2011 r.------------------------------
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Dziś sytuacja z zamówieniami jest taka że zamówień wpłynęło na kilka sztuk więcej niż w dogadanej z Czenstochovią puli. Ponieważ nie jest tego dużo więcej, to pozostajemy jednak przy końcowym terminie składania zamówień czyli do końca dzisiejszego dnia. Może nie będzie z tą nadwyżką problemu i nikt nie odejdzie z kwitkiem .
Jutro będziemy rozmawiać z Browarem w tej sprawie i co z rozmowy wyniknie zobaczymy.
Ponieważ pojawiają się pytania o potwierdzenia przyjęcia zgłoszeń to dopiero jutro (czyli po zamknięciu listy) wszyscy którzy zgłosili się na e-mail ckpdbp@wp.pl dostaną takie potwierdzenie i dane dotyczące wpłaty.------------------------------
Bractwo Piwne
Comment
-
-
czy oprócz piwa można także dokupić nienaklejaną etykietę - obawiam się, że ściąganie jej z butli skończy się niezłą dewastacją papieru :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedziczy oprócz piwa można także dokupić nienaklejaną etykietę - obawiam się, że ściąganie jej z butli skończy się niezłą dewastacją papieru :P------------------------------
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Udało sie zwiększyć ilość dostępnych butelek
Wszyscy zamawiający powinni otrzymać już e-mail z informacjami o wpłacie. Proszę się więc sprężyć bo termin jest krótki do 22.12.2011 włącznie.------------------------------
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedziWitam
To ja poproszę o 4 szt do odbioru na giełdzie warszawskiej
Pozdrawiam
pozdrawiamZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedziJeżeli jest możliwość to chciałbym dodać 3 sztuki
pozdrawiam"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Dzięki
Posłałem emila i czekam na info
pozdrawiamZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
będzie możliwość odbioru w Warszawie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedzibędzie możliwość odbioru w Warszawie ?
Może ktoś po drodze, musisz pytać."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
Comment