03.07.2006 - Warszawa, Bierhalle - Spotkanie sekcji stołecznej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dkrasnodebski
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 2316

Garnitury Ojca Zythuma zostają dla Jarka. Jeśli kiedyś przeskoczy magiczne lat 12 będą jak znalazł.
    Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• chmielakikrasnystaw
      Chmielaki Krasnostawskie 2019
      chmielakikrasnystaw
      KONSUMENCKI KONKURS PIW
      49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
      PIWA ZGŁOSZONE

Piwa dolnej fermentacji:
      Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
      1. Primator Pumpa – Pivovar...
      2019-08-07, 12:51
    • chmielakikrasnystaw
      2018.08.17-19 Chmielaki Krasnostawskie
      chmielakikrasnystaw
      KONSUMENCKI KONKURS PIW
      48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
      Piwa zgłoszone do Konkursu

Piwa dolnej fermentacji:
      Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
      1. Birell Lager...
      2018-08-09, 12:21
    • abernacka
      17.12.2022, spotkanie po latach sekcji trójmiejskiej
      abernacka
      Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
      2022-12-12, 12:20
    • pebejot
      Poznań, Pleszewska 1, Bierhalle
      pebejot
      Stolica Wielkopolski doczekała się kolejnego browaru restauracyjnego, tym razem sieciowego.
      Pod koniec 2017 roku w Poznaniu otwarto siódmy w Polsce browar Bierhalle, należący do przedsiębiorstwa QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
      Poznańskie Bierhalle znajduje się w olbrzymim,...
      2018-07-01, 20:52
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...