14 września 2012 - Warszawa - poprawiny pozlotowe.
Collapse
X
-
Jednak będziemy
Majonez!
Też 19ta, na pewno z minutami - sierściuchy trzeba nakarmić.Last edited by iron; 2012-09-14, 10:49.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
-
Majonez został w Pietrowicach więc chyba znów powróci sól do piwa? Celuję na 19-tąPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Hahaha wygodnickie sknerusy. Tak to nikt nie mógł jak była mowa o Ale Browarze na Pradze (drogo i daleko) albo u Justi (tanio ale daleko dla większości) to nikt nie mógł jak w CK na tanie piwo to wszyscy.
ps. dla mnie gorzej bo do Justi może miałem szansę wpaść a do CK to szanse są praktycznie zerowe."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Hahaha wygodnickie sknerusy. Tak to nikt nie mógł jak była mowa o Ale Browarze na Pradze (drogo i daleko) albo u Justi (tanio ale daleko dla większości) to nikt nie mógł jak w CK na tanie piwo to wszyscy.
ps. dla mnie gorzej bo do Justi może miałem szansę wpaść a do CK to szanse są praktycznie zerowe.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Oj już się nie tłumacz - to nie było personalnie do nikogo tylko taki żarcik sytuacyjny"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
Comment