14 września 2012 - Warszawa - poprawiny pozlotowe.
Collapse
X
-
Last edited by Jurandofil; 2012-09-13, 15:59.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat? -
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Słabo misie, słabo - nie będziemy się do Justi tylko we dwójkę zwalać, bo obawiam się, że może mieć lekki przesyt naszym towarzystwem po niedoszłym kursie po minibrowarach czeskich 2 dni temuComment
-
My mamy nieco dalej i dalej jesteśmy brzydcy, ale nigdy nie mów nigdy... o kutwa zapomniałem zagrać w totka, to raczej nie przestanę być golcem albo zostanie mi trzy zbawienne złote w kieszeniLast edited by iron; 2012-09-13, 23:09.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Ja zgłaszam akces jeśli spotkanie będzie w centrumPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
W takim razie skoro są tylko 4 osoby chętne proponuję jednak udać się do jakiegoś lokalu (nie będę musiała robić zakupów ani tym bardziej sprzątać ). Proponuję Czarną Koszulę od 19-tejI won't change to fit your plan, take me as I am!Comment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
Comment