Kompletnie nie miałem czasu więc się dostosuje - chyba, że przyjdzie mi coś do głowy dzisiaj.
Minizlot/Podzlot 2012
Collapse
X
-
A co z tymi, co zagłosowali na "dogranie terminarza"? Bo "pakuje się" tylko 6 osób póki co.
Ja proponuję 9-11 listopada na to spotkanie. Kto będzie dyrdał samochodem? Beki jakieś trzeba będzie przytaszczyć, bo jeśli nie, to trzeba będzie zamówić z dostawą na miejsce. No i jeszcze kwestia sprzętu do rozlewu.
Comment
-
-
Bez przesady, hurtownie są. A Ciechan ma własną dystrybucję - z Warszawy można targnąć. Bardziej mnie martwi sprzęt do nalewania - od Ciechana pewnie pompkę można będzie pożyczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBez przesady, hurtownie są. A Ciechan ma własną dystrybucję - z Warszawy można targnąć. ..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziAle jak na tak, to za transporter zapewne znowu będę mógł służyć.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziGites, to my znów chętnie skorzystamy
Póki co mam takie informacje z Dresiarni
"Pokoje z łazienkami w pawilonie wczasowym - 2-osobowy po 40,00zł/os - 3-osobowy po 32,00zł/os - 4-osobowy po 25,00zł/os
Ognisko - 1,00m przestrzenny drewna - 150,00zł"
Negocjuję biesiadę grillową, bo menu zapodali jak dla żarłoków niesamowitych. Zawsze oczywiście można olać i na własnym prowiancie jechać, ale poczekam na dodatkową wycenę
Obiady: 16 zł
Śniadania: 10 zł - trzeba zapotrzebowanie zgłosić 1 dzień wcześniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOgnisko - 1,00m przestrzenny drewna - 150,00zł"
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
To jest cytat z maila, specjalnie go zostawiłam
Comment
-
-
Ktoś w piątek podjedzie ze mną do Łodzi i po 23.00 pojedzie do Sulejowa albo ktoś po mnie wyjedzie do Łodzi na 23.00 żeby mnie zabrać?
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziKtoś w piątek podjedzie ze mną do Łodzi i po 23.00 pojedzie do Sulejowa albo ktoś po mnie wyjedzie do Łodzi na 23.00 żeby mnie zabrać?
Last edited by leona; 2012-10-16, 12:24.
Comment
-
Comment