Ja po namyśle też jednak raczej dziękuję za grudzień, zatem listopadowcy póki co rządzą
Minizlot/Podzlot 2012
Collapse
X
-
-
Chyba czas zrobić nową ankietęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedzi(w ogóle to bardzo nie lubię siedzieć przy ognisku na śniegu)
Jak nie wierzysz, spytaj Marusi.
Comment
-
-
Szkoda miejsca i czasu - niech się wypowiedzą wszyscy zainteresowani i to powinno wystarczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziDla mnie też lepsza opcja.
Comment
-
-
Powód był ważny.
W tym roku nie składam wiążących deklaracji - termin listopadowy jest możliwy ale grudniowy lepszy."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziJa toże za grudniem.
Comment
-
-
Już jest jutro
Na trzeźwo (dobra - trzeźwiej) pomysł nie wydaje się tak szatański, ale i tak może być fajnie.
Otóż, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zaliczyć dwa terminy.
W listopadzie Rzeczka (nowa świecka tradycja), w grudniu Dresso. Dobrej zabawy w dobrym towarzystwie nigdy za małoDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPowiem tak - jak mi ktoś pożyczy bezterminowo trzy stówy, melduję się w Rzeczce. Miejsce świetne... Grudzień raczej odpada, na początku stycznia rozmnażam się, więc nastawiam się na odgrywanie odpowiedzialnego człowieka.
Comment
-
-
Żąleną najważniejsze zrobił prawdopodobnie niecałe 7 miesięcy temu
Teraz to już tylko rozwiązanie pozostało, a na to zazwyczaj istnieje harmonogram
Chciałam na minizlot pojechać, ale Rzeczka - za daleko Miało być pośrodku....
A grudzień odpada...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzija pierdykam... masz na to harmonogram? to powiedz czy będą to wieloraczki czy solówkę odstawiasz
Comment
-
Comment