No ok, my będziemy. Skusiłem małą zestawem w McDonaldzie na Wileniaku
06.10 w warszawskim "Po drugiej stronie lustra" - Imieniny ARTa!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziNo ok, my będziemy. Skusiłem małą zestawem w McDonaldzie na WileniakuPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziA Barcelona Real będziecie oglądać?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Czy już wspominałem że mnie nie będzie?
Ale ołtarzyk już też mam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
Ale ołtarzyk już też mamOstatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2012-10-06, 21:27.
Comment
-
-
Impra udała się świetnie. Podziękowania dla Doro za organizację i ogarnianie wszystkiego ART chyba się nie obrazi za delikatną profanację ołtarzyka?
A fotodokumentacja ekscesów tutajPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Aha, jest jeszcze zapis video pewnego punolskiego koncertu odbywającego się w sali obok ale wrzutka odbędzie się w późniejszym terminiePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziTo chyba w linku czynnym tylko w godzinach nocnych i z ostrzeżeniem, że to tylko dla dorosłych, o niewysublimowanym guście muzycznym
Także trudne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziImpra udała się świetnie. Podziękowania dla Doro za organizację i ogarnianie wszystkiego ART chyba się nie obrazi za delikatną profanację ołtarzyka?
A fotodokumentacja ekscesów tutaj- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo pięknie tak obscenicznie lizać rurkę ASa...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo pięknie tak obscenicznie lizać rurkę ASa...
Comment
-
-
Dobra rebiata, macie tutaj próbkę barowej sztuki. Widać niewiele ale nie o to przecież chodzi. Pełnoletni na forum są wszyscy ale jakby co purystów językowych uprzedzam - Exlpicit Lyrics! Tekst zytka na końcu powalaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment