Opole w traNsie
Collapse
X
-
Opole w traNsie
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak -
Mnie też nie będzie. Ale chciałbym być, bo coraz ciekawiej z knajpami w Opolu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Że niby jak, stawiać mam?
Jak otworzą, to się zobaczy, pomyśli. Nie w tym roku już.Last edited by Pendragon; 2012-10-11, 21:38.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Last edited by Maggyk; 2012-10-11, 21:38.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Widzę, że będzie tłoczno ... trzeba zatem wyjść wcześniej, żeby zdobyć jakieś miejsce siedząceLast edited by jacekwerner; 2012-10-12, 15:13.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Ekipa w składzie : Maggyk, Art, Kwadri, Marek 80 & Szwagier oraz moja skromna osoba wykonała założony plan i bez strat własnych w transie taksą udała się do miejsc zakwaterowania
Dzięki za wspólnie spędzony czas
Aha, w Biasówce dołączył Jagodzianka vel Kędzior - dzisiejszy Solenizant (sto lat i zawsze pełnych półek piwnego towaru )Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Piknie było Szwagra ino nie pamiętam, ale za to teścia już tak
A już w piątek studio piwno-filmoweŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
-
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
A w najbliższy piątek wieczorem - spotkanie z cyklu piwno-filmowego pod tytułem "Mechaniczna pomarańcza w piwie". Podczas spotkania, kolega Malkolm będzie opowiadał o najlepszych metodach wpraszania się na piwne imprezy. Chętnych zapraszamy do nas, info na PW.Last edited by ART; 2012-10-17, 22:22.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kolejny piątek się zbliża. Tym razem będzie to niemiecki piątek ze szczególnym uwzględnieniem wędzonek Start kole 17.00, bo Jacek i tak pewnie się będzie nudziłŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Comment
Comment