Zamierzam wybrać się do Opola w któryś z pierwszych majowych dni na odwiedzenie paru muzeów, rynku i zobaczenia czegoś jeszcze a konkretnie jakichś pubów, choć wiem że nie starczy na wszystko czasu Ktoś chętny na spotkanie? Jeszcze nie wiem kiedy konkretnie bym przybył, na razie tak sobie planuję żeby w domu nie siedzieć.
Opole w traNsie
Collapse
X
-
No to chyba zaliczysz też przejażdżkę autobusem #13?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jeśli wybierzesz jakiś termin, w którym jesteśmy na miejscu, to zapewne przynajmniej na część "transu" się dołączymy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
-
Heh las rąk w podpowiadaniu daty widzę - od 30 kwietnia po 16.00 do 5 maja jesteśmy chętni i gotowi. Wcześniej niestety, albo i stety pracujemy. Jednak wolelibyśmy znać wcześniej datę, bo trochę nas nie było w Opolu i mamy do nadrobienia również zaległości rodzinne.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Opolski traNsIng poprowadzi nas dzisiaj do Gaudi. Mam nadzieję że ogródek stoi, a na kranach żadnych kwasingów Będziemy od 18:00 +/- parę chwil.Last edited by ART; 2013-05-17, 13:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Kwasów nie było, był za to niezły Vejvoda ( 5 zł - 0,5 l ). Dzięki za towarzystwo - do następnego razuOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Dziś o 17.30 spotykamy się w Kofeinie 2.0 na Widawie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Comment
-
Chętnym proponujemy wycieczkę adminowozem do Raciborza do Browaru Rynek w środę bądź czwartek w godzinach popołudniowych. Szczegóły do ustalenia. Ktoś się pisze?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Comment