Takie info otrzymałem od Artezanowców. Wpadajcie, od 18 będzie okazja pozasadzać sobie wzajemnie wiadomo co Mnie prawdopodobnie nie będzie więc wszystko odbywa się zgodnie ze stołecznym zwyczajem
20 października Wawa - premiera Artezan IPA w Po Drugiej Stronie Lustra
Collapse
X
-
20 października Wawa - premiera Artezan IPA w Po Drugiej Stronie Lustra
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTakie info otrzymałem od Artezanowców. Wpadajcie, od 18 będzie okazja pozasadzać sobie wzajemnie wiadomo co Mnie prawdopodobnie nie będzie więc wszystko odbywa się zgodnie ze stołecznym zwyczajem
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziDocent, rozwiń proszę.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziWybieram się do PDSL i wybrać nie mogę. Jakoś mi nie po drodze. W sobotę też nie mam szansy dotrzeć. Może do niedzieli jakieś resztki IPA zostaną?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziDla mnie IPA to jak waleriana dla kota - będę na pewno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziUuu, widać skutki absencji...W warszawskich tematach spotkaniowych wpisują się (i ewentualnie je zakładają) ci, których nie będzie
To ze mną jest odwrotnie. Nie wpisuje się, a jestem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziJuż rozumiem.
To ze mną jest odwrotnie. Nie wpisuje się, a jestem.
Ja się wpisuję, to pewnie mnie nie będzie. (Chyba, że złamię zasady i przyjdę)Ostatnia zmiana dokonana przez vietnam; 2012-10-17, 10:10.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedziChciałam zaznaczyć, że ja przyjdę z sympatyczną koleżanką, której jeszcze nie znacie
Comment
-
-
Ja nie wiem czy będę. Na wszelki wypadek się wpisuję.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment