Dużo mają miejsca w tej knajpie?
2012.12.01 - Katowice, III Przedświąteczne spotkanie Sekcji Zagłębiowskiej i Śląskiej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziDużo mają miejsca w tej knajpie?
Chyba, że kiszot przyjedzie z całym autobusem
Comment
-
-
Większym zmartwieniem od pojemności lokalu są schody (dość strome) pomiędzy parterem a piętrem na którym mamy miejscówkę. Myślę że po piątym piwie będę siedział już tylko przy barze
A co do składania życzeń co do asortymentu na dzień naszej wizyty, to chętnie widziałbym Angielskie Śniadanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler Wyświetlenie odpowiedziCzy jest prawdą,że w górnej części lokalu wolno palić papierosy??
Aktualna lista:
1. Promil03
2. PromilowaAnka
3. robert2...
4. +obstawa roberta2 ;-)
5. lisciu (raczej sam)
6. heckler
7. żonka hecklerowa
8. TeDy_beer
9. siostra TeDy_beera
10. kumpel TeDy_beera
11. silvian ...
12. z Małżowinką
13. Gringo...
14. ... z żoną
15. dzemek
16. azazel82 <- cołkiem nowy
17. woosaa
18. luklaz
19. kumpel luklaz_a
20. Śliwa czyli lokówka...
21. +1 kolega Śliwy (pewnie suszarka)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziWiększym zmartwieniem od pojemności lokalu są schody (dość strome) pomiędzy parterem a piętrem na którym mamy miejscówkę. Myślę że po piątym piwie będę siedział już tylko przy barze
A co do składania życzeń co do asortymentu na dzień naszej wizyty, to chętnie widziałbym Angielskie Śniadanie.
Comment
-
-
Jakaś niewielka szansa jest, że się pojawię."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTego nie wiem, ale nie wyobrażam sobie siedzenia w oparach dymu. Mam nadzieję, że większość osób mnie poprze.
Zdaję sobie sprawę ,że ciężko będzie wszystkim dogodzić w kwestii rodzaju lanego piwa.
Mimo wszystko proponuję niech każdy napisze jakie piwo chętnie widziałby w nalewaku.
Taka mini ankieta,a może coś się z niej urodzi.
Ja chętnie :Amber Boy
Comment
-
-
Byłem może ze dwa razy na pięterku w BM ale nie kojarzę aby ktoś tam kurzył. Obsługa widziałem że pali na zewnątrz lokalu.
Co do schodów, to nie strach o kondycję ale o zjazd na dupie w jedną stronę. Jakoś tak nie są zbytnio ergonomiczne
Comment
-
-
Niestety jak ja byłem to kopcili...jak najmniej z naszych żeby takich było bo są małe szanse żeby się komuś chciało schodzić na dół;-) a co do piwka Zawiercie jasne
P.s dla ludzi z Sosnowca i okolic-ruszamy z żonką spod dworca PKP z centrum- będziemy ok 15:30 wyjeżdżać D kto chętny możemy tam się zgrać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziJakaś niewielka szansa jest, że się pojawię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziWybieramy się jak zawsze, ale nie mogę jeszcze potwierdzić na 100%, jednak zapisuję nas
22. bianco8
23. sindirelkaLast edited by silvian; 2012-11-08, 21:46.
Comment
-
-
Niestety góra to palarnia. Proponuję przejąć całość górnego pokładu i wprowadzić nowe rządy
Comment
-
Comment