Marusia, on wczoraj dwa łyki wziął i stwierdził, że nie chce. Marudził też na Rowing Jacka, że nie bierze go, bo za mocny. Ja nie wiem, od czego mu dzisiaj ten łeb rozsadza, chyba od myślenia.
2012.10.26, godz. 19 - Po Drugiej Stronie Lustra
Collapse
X
-
A Za pół wieczoru narzekał, że chyba się na piwie nie zna.
Daniel Craig jest brzydki a czeski spirytus trzeba testować na niewidomych.
Mnie też łepetyna boli.
O Dyni się nie wypowiadam, za to Angielskie Śniadanie... ech szkoda słów. Mało bitterów w życiu wypiłem, ale AŚ to chyba nawet koło żadnego nie stało.Last edited by dkrasnodebski; 2012-10-27, 13:46.
Comment
-
-
Dziwna sprawa, bo pamiętam Angielskie Śniadanie z beczki i było bitterowate, a to z butelki smakowało jak zwykły lager. A na piwie się nie znam, bo po wzięciu Amber Boya przez dłuższy czas byłem przekonany, że omyłkowo podpięli Rowing Jacka. Zupełnie sobie nie przypominam, żeby AB był podobnie mocno goryczkowy jak RJ.
Comment
-
-
Nieźle Was tam skołowało. Po prostu - za dobrze macie i się już w tych piwach gubicie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDziwna sprawa, bo pamiętam Angielskie Śniadanie z beczki i było bitterowate, a to z butelki smakowało jak zwykły lager. A na piwie się nie znam, bo po wzięciu Amber Boya przez dłuższy czas byłem przekonany, że omyłkowo podpięli Rowing Jacka. Zupełnie sobie nie przypominam, żeby AB był podobnie mocno goryczkowy jak RJ.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAle co to, wczoraj na dynię narzekałeś, a dzisiaj się nią leczysz?
Bajdełej, jesteś mi winien gumkę do włosów. Procenty rosną.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzijako pierwsze, a czterdzieste ósme
Gumkę kupię nową, może być różowa?
Comment
-
-
Jako generalnie pozytywnemu [wstwsecochcesz], uciekło mi pewne słówko oznaczające negację.
Różowa musowo. Może być z brokatem.
@Pancernik
On na moją gumkę, założoną w dziwnym miejscu, kelnerki podrywał! Z miernym skutkiem, zresztąDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziOn na moją gumkę, założoną w dziwnym miejscu, kelnerki podrywał! Z miernym skutkiem, zresztą
Comment
-
Comment