2012.10.27 - JA i Fteo w Wawie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

2012.10.27 - JA i Fteo w Wawie

Przy okazji koncertu S. Vaia, który odbędzie się w niedzielę, przybywamy do Warszawy w piątek wieczorem i wyjeżdżamy w poniedziałek rano.

Realnym terminem wyjścia na piwo jest sobotnie popołudnie.
    Może ktoś ma ochotę wypić piwo z wrocławiakami?
    Last edited by JAckson; 2012-10-25, 19:39.
    MM961
    4:-)
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Może chcecie zacząć o 18 w Gorączce Złota (Pinta Dyniamit) a następnie podejść na premierę AleBrowaru Naked Mummy kilka ulic dalej?

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

Witamy W sobotę proponuję premierę piwa dyniowego z AleBrowaru, g. 18.00, miejsce MiTO, potem premiera tego stylu, ale z Pinty w innym miejscu. Pasuje ?

Comment

• emes
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.08
        • 4275

A sorry, Komar ma rację, w MiTo premiera jest o 19ej, kolejność odwiedzin trzeba zmienić.

Comment

• JAckson
          🍼🍼
          • 2004.05
          • 6123

Pomysł niezły. I tak nie wiem gdzie to jest
          MM961

Comment

• Komar_Pafnucy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.08
            • 1114

Jeśli startujemy w Gorączce o 18, to tutaj: http://maps.google.com/maps?q=wilcza...e,+Polska&z=17

MITO (oficjalna premiera AleBrowaru) jest na Waryńskiego. Rzut ołowianym beretem.

Niedaleko są też Spiskowcy Rozkoszy i dla odważnych Grill de Brasil.
            Last edited by Komar_Pafnucy; 2012-10-25, 20:34.

Multitap Crawl
            Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
            Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Dżekson, a co będziesz biedaku przez 3/4 soboty i niedzieli robił? Może w piłę przyrżniemy albo tę nowa dyscyplinę, co ją nad morzem wymyśliłeś i dostałeś w nią baty od nie chwaląc się mnie? Gdzie w ogóle rezydujecie? Może być na PW, jeśli obawiacie się paparazzich. Uff, wreszcie zdanie bez pytajnika.

Comment

• dkrasnodebski
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.05
                • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                Dżekson, a co będziesz biedaku przez 3/4 soboty i niedzieli robił? Może w piłę przyrżniemy albo tę nowa dyscyplinę, co ją nad morzem wymyśliłeś i dostałeś w nią baty od nie chwaląc się mnie? Gdzie w ogóle rezydujecie? Może być na PW, jeśli obawiacie się paparazzich. Uff, wreszcie zdanie bez pytajnika.
                A może weźmim Szprotksona do kanciapy i pogramy sobie?
                Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Też dobrze. Na Vaia chodzi, gitarowe czasopisma kupuje, może coś tam umie i jakiś dżemik posmarujemy.

Comment

• JAckson
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedzi
                    A może weźmim Szprotksona do kanciapy i pogramy sobie?
                    Opcja realna. Sobota przed południem ok. Potem chcemy iść do centrum nauki, a potem wiadomo-premiera
                    MM961

Comment

• JAckson
                      🍼🍼
                      • 2004.05
                      • 6123

Opcja grania w piłkę mało realna z kilku powodów. Gitara tu co innego. Poza tym zapomniałem wymyślić nowej gry aby Cię pokonać.
                      Nocnik mamy u Burych Gwiazd.
                      MM961

Comment

• JAckson
                        🍼🍼
                        • 2004.05
                        • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
                        Jeśli startujemy w Gorączce o 18, to tutaj: http://maps.google.com/maps?q=wilcza...e,+Polska&z=17

MITO (oficjalna premiera AleBrowaru) jest na Waryńskiego. Rzut ołowianym beretem.

Niedaleko są też Spiskowcy Rozkoszy i dla odważnych Grill de Brasil.
                        Generalnie jestem na tak. Brazylijską kratę także na chwilę chciałbym zaliczyć
                        MM961

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
                          Opcja realna. Sobota przed południem ok.
                          No to od razu mówię, że dla mnie sobota przed południem jest mało realna, gdyż albowiem podnająłem dziecko dziadkom i jutro komaruję do oporu. A niedziela? O której wyjeżdżacie?

Comment

• JAckson
                            🍼🍼
                            • 2004.05
                            • 6123

No to od razu mówię, że dla mnie sobota przed południem jest mało realna, gdyż albowiem podnająłem dziecko dziadkom i jutro komaruję do oporu. A niedziela? O której wyjeżdżacie?
                            Wyjeżdżamy w poniedziałek, bo koncert jest w niedzielę. W sumie niedziela rano mi pasuje może nawet bardziej (nie licząc ew. choroby popremierowej)
                            MM961

Comment

• JAckson
                              🍼🍼
                              • 2004.05
                              • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
                              Generalnie jestem na tak. Brazylijską kratę także na chwilę chciałbym zaliczyć
                              Dobra, Brazylię właśnie zaliczamy więc potem już tylko dobro
                              MM961

Comment

Przetwarzanie...
                              X