Tak jest, Widawa w końcu dociera do Wawy. Kawowy stout o nazwie "Kawka" serwowany będzie w ramach obchodów International Stout Day. Znając życie w piątek w beczce będą co najwyżej opary...
8.11.2012 w Po Drugiej Stronie Lustra - wieczór przy Kawce
Collapse
X
-
8.11.2012 w Po Drugiej Stronie Lustra - wieczór przy Kawce
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak -
Stout to obok porteru moje ulubione gatunki. Gdyby to nie było w tygodniu to pewniak a tak to na 80%."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia" -
No ale przecież 9 listopada też nie możeszA do soboty na pewno zabraknie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ponieważ Kawka będzie też w Butelkach to ze względu na lokalizację zdecydowanie wybieram Butelki."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Related Topics
Collapse
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
-
Browar ze sporym lokalem o nazwie, którą należałoby tłumaczyć Chmielny lub Chmielowy Dom w zespole hali targowej przy dworcu. W środowy wieczór pełny, włącznie ze stolikami na tarasie z widokiem na dworzec z jednej strony i zabudowania poprzemysłowe z drugiej.
Wewnątrz, za przeszkloną...-
Channel: Estonia
2024-05-09, 14:04 -
-
Stout Owsiany z Wieprza
Ekstrakt 13*, alko 4.9%
Piana - na dłużej pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - pod mocne światło ciemny rubinowy.
Gaz - nie za duży.
Aromat - czekolada.
Smak - gorzka czekolada ( taka z wysoko procentową...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-12-07, 12:08 -
-
Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
-
-
-
Będąc w Darmstadt 21.07.2022 zamierzałem przejechać krótką, ślepą linię kolejową do Pfungstadt. Gdy byłem na miejscu naprzeciw dworca (Eberstädter Straße 89) ukazał się moim oczom dość duży browar z widoczną na herbie datą założenia 1831. Było już pod wieczór, baner przy bramie...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment