Wiem, że część wybierze blichtr reflektorów i lans w Sketchu ale ja wolę ciszę od szumu medialnego więc jeżeli są chętni to zarezerwuję stolik w Gorączce.
06.12.2012 - Premiera Rauchbocka w Gorączce Złota
Collapse
X
-
Skup się na dacie. 6 grudnia. Co roku...
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Multitap Crawl
-
Bo naprawdę nie wiedziałem. Ale teraz już wiem, że to nasz główny poszukiwacz medialnego poklasku czy wrzasku, już nie pamiętam, robiący nałogowo fotki przy kranach z ciepłym piwem. Jakiż to kontrast z miłującym ciszę Zytkiem, który nigdy nie lubił się grzać w blasku majonezu.Comment
-
w zeszłym roku nie było beczek, a nieodżałowanej Odessie piliśmy Atak Chmielu i Wesołych Świąt z kranu; pewnie wpadnę "na jedno", ale raczej na jakąś beczkę, a Grand Championa pewnie kupię przez okrągły rok w pewnym sklepie przy Metrze WilanowskaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment