21.11.2012 Matuska Black IPA w Czeskiej Baszcie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

21.11.2012 Matuska Black IPA w Czeskiej Baszcie

Jak w temacie. Piwo będzie niemożebnie drogie ale na jedno może ktoś się skusi?
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

Jak do 18.30 zostanie, to ja się skuszę, proszę pilnować Purca, coby mi znowu wszystkiego nie wypił - miała być ostatnio od 16, a o 17.20 już nie było nic...
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• bayern71
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1004

Ooo fajnie. Akurat mam konferencję w Wawie. Dla pewności będę o 16.10

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Powódź 2024 a browary w Czeskiej Republice
        ART
        Krakus założył wątek o polskich browarach na terenach objętych żywiołem powodziowym
        https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ce#post2342029

a za naszą południową granicą w Czechach niestety też kilka browarów padło ofiarą wielkiej wody:...
        2024-09-17, 20:37
      • ART
        Czechy, Praha 6, Dejvická 4, Automat Matuška
        ART
        Matuškowa rodzina rozwija się o nowe przedsięwzięcia. Praski Automat to takie połączenie bufetu i multitapu w jednym. Dodatkowo w piwnicy stoi mała instalacyjka piwowarska do warzenia piwa przez i na zlecenie gości oraz na próbne warki Matuški. Piwa te nie trafiają do sprzedaży, więc nie...
        2023-10-22, 10:41
      • ART
        Czechy, Broumy, u Radnice, Pivovar Matuška
        ART
        Mały biały pawilonik w Broumy skrywa knajpkę sklepik pivovaru Matuška. Na miejscu możemy napic sie z wajchy 10 i polotmavej 12tki po 35ck za 0.4l. Fajnie chmielone oba. Do tego wszystkie akurat dostepne butelki browaru po 100 ck, niezalezniw od stylu. Godziny otwarcia dopisze po powrocie.
        ...
        2021-07-30, 14:19
      • Warzywo
        Ruszamy w weekend
        Warzywo
        15 maja ruszamy, w Warszawie zaroi się od ogródków piwnych - i tych lokalnych z koncerniakami i tych z piwem rzemieślniczym.
        Startuje Hopito Bar na Parkingowej, będzie Gorączka Złota, nad Wisłą wezmą nas Pod Kopyto, a skończyć możemy w Kuflotece na imprezie m.in: z Palatum i Ziemią...
        2021-05-07, 20:14
      • czeskabaszta
        26.02.2015 - projekt "ALE! Baszta" w Czeskiej Baszcie!
        czeskabaszta
        Już w przyszły czwartek, 26 lutego od godz.16.00 Czeska Baszta będzie miała aż 7 nalewaków!

Już wyjaśniamy, nadal jesteśmy Czeską Basztą , nadal serwujemy w 4 nalewakach piwa z najlepszych czeskich browarów restauracyjnych i rzemieślniczych, nadal zjecie u nas nakládaný...
        2015-02-19, 21:35
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...