Jako że właśnie mi stuknęła trzydziestka, to postanowiłem ten fakt oblać (albo zalać). Jakby ktoś miał ochotę podumać ze mną nad przemijaniem przy szklance piwa, czy też wznieść jakiś toast, to będzie można tego dokonać Po Drugiej Stronie Lustra w bieżącą sobotę.
24.11.2012 - Po Drugiej Stronie Lustra - celebra przemijania
Collapse
X
-
Gut. Od której zbiórka?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
O 19 jestem umówion w Tygmoncie, więc może bym wpadł o 17 na szybkie dwa piwka i trzydzieści klapsów na tyłek. Ale daj znać, czy planujesz tak wcześnie zaczynać, wcale nie jest pewne, że w ogóle dotrę. Mam ostatnio sporo rzeczy na głowie (nie mówię niestety o włosach).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziO 19 jestem umówion w Tygmoncie, więc może bym wpadł o 17 na szybkie dwa piwka i trzydzieści klapsów na tyłek. Ale daj znać, czy planujesz tak wcześnie zaczynać, wcale nie jest pewne, że w ogóle dotrę. Mam ostatnio sporo rzeczy na głowie (nie mówię niestety o włosach).Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Nie zapomnijcie zrobić sesji zdjęciowej o tym jak sobie pokazujecie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Się postaram przyjść. Nic mnie tak nie cieszy, jak nadciągająca starość innych.
30 urodziny pana Masona, hohoho. Bo do człowieka w tym wieku już wypada mówić per "pan".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziGut. Od której zbiórka?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Od piątku do wtorku gardło mnie nawalało jak nigdy, o innych rzeczach nie wspomne. Tak więc od piątku pijam tylko ciepłe piwo Czyli w sobotę czas przejść na schłodzone. Czy jakieś dodatkowe atrakcje w postaci degustacjii własnego tzn Masonowego będą?
Comment
-
-
To teraz Masonowi zmieni się struktura posiadanych dokumentów i pojawią się nowe znajomości
Geriatria ma swoje prawa. Nowe dokumenty – recepty, nowi znajomi – lekarze
Chyba przyjdę na obserwację procesu tetryczenia Masona i przegląd kranów PDSL
Comment
-
-
No tak.
Czytając "wypominki" 30lecia masona zaczynam się czuć baaardzo staro.
Mnie niedługo stuknie sporo więcej. A żeby nie było mnie nie będzie się tułam w pracy aktualnie w Szkocji.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment