Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.12.01 - Warszawa w samo późne popołudnie
Collapse
X
-
-
-
Pani Małgosia pyta na ile osób rezerwować stolik w Gorączce. Tutaj widzę 3 osoby chętne. Jeszcze ktoś?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Zajrzę na chwilę lub dwie.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Moze i my się odważymy spróbować tego góralskiego mózgotrzepa na licencji fińskiejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziWczoraj wieczorem przyjechało parę kegów artezańskiej
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A co ty tak ostatnio do Warszawy przyjeżdżasz? Pewnie mówiłeś, ale zapomniałem.
Powoli dojrzewa we mnie końcept, żeby zacząć w PoDruStroLu o 16, po czym o 18 przetarabanić się do GoZło, a na sam koniec może jeszcze zahaczyć o CzeBa. Później już tylko impreza, na której z pewnością będę brylował towarzysko.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA co ty tak ostatnio do Warszawy przyjeżdżasz? Pewnie mówiłeś, ale zapomniałem.
Powoli dojrzewa we mnie końcept, żeby zacząć w PoDruStroLu o 16, po czym o 18 przetarabanić się do GoZło, a na sam koniec może jeszcze zahaczyć o CzeBa. Później już tylko impreza, na której z pewnością będę brylował towarzysko.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziŻą może błyszczeć na jakiejś imprezie ? To będzie impreza dla seniorów 70+ ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment