2012.12.07 - gdzieś w Warszawie...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5055

2012.12.07 - gdzieś w Warszawie...

Nawiązując do tego tematu, zakładam nowy, piątkowy.
    Miałby ktoś pragnienie na kilka i/lub więcej piw w piątek w PDSL i/lub Gorączce Złota i/lub gdziekolwiek_w_warszawie,_gdzie_leją_dobre_piwo_i_ nie_jest_to_sketch_ani_MiTo?
    Możliwe godziny od późnopopołudniowych do oporu - pociąg mam po piątej rano
    Dick Laurent is dead.
  • docent
    • 2002.10
    • 5205

Czwartek - premiera Rauchbocka, Sobota - premiera Dziadka, Mikołaja i Renifera. Ciężko będzie co do piątku więc na razie wpisuje się jako nieobecny
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Ahumba
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9046

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
      Nawiązując do tego tematu, zakładam nowy, piątkowy.
      Miałby ktoś pragnienie na kilka i/lub więcej piw w piątek w PDSL i/lub Gorączce Złota i/lub gdziekolwiek_w_warszawie,_gdzie_leją_dobre_piwo_i_ nie_jest_to_sketch_ani_MiTo?
      Możliwe godziny od późnopopołudniowych do oporu - pociąg mam po piątej rano
      Wstępnie byłbym skłonny spotkać się na ciechanowskim porterze (lanym) ew. wybornym również lanym w Złotym Ryżu na ul. JPII
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

6 grudnia - Rauchbock, 8 grudnia - mam koncert. Nie dam rady na trzy dni. Sorry ale wybrałeś najgorszy termin Przyjedź 6 grudnia na Rauchbocka
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Na razie wygląda na to, że najwcześniej mógłbym dotrzeć o 22, o ile w ogóle. Okaże się w piątek, w razie czego będę dzwonił.

Comment

• slavoy
            🥛🥛🥛
            • 2001.10
            • 5055

Zakładam, że Rauchbocka starczy na piątek, bo czwartek to dość koślawy termin na większe piwienie.
            Dick Laurent is dead.

Comment

• VanPurRz
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2008.09
              • 4229

Nie byłbym pewien. Starczy butelek z pewnością ale beczki? Wątpię. Przecież to będzie pewnie jedna.
              "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• docent
                • 2002.10
                • 5205

Z tego co kojarzę zamówione są dwie. Pytanie czy od razu po skończeniu jednej będzie podłączona druga.
                Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• VanPurRz
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2008.09
                  • 4229

Idzie zwariować:

W czwartek Rauchbock w Gorączce, dzisiaj Rauchbock z Pinty

W czwartek w Spiskowcach: Zdradzimy rąbka tajemnicy o jutrzejszym urodzinowym piwie dnia i niespodziance z nim związanej...
                  Jutro o 18:00 w Spiskowcach odbędzie się premiera piwa Rauchbock Bracki (dymiony koźlak). Piwo to zostało wybrane Grand Championem Festiwalu Birofila 2012 (najlepsze piwo w konkursie piw domowych). Niespodzianka: do zakupu dwóch Rauchbocków lanych 0,5L dodajemy snifter (szklankę widoczną na obrazku) Rauchbocka gratis (promocja obowiązuje do wyczerpania zapasu szklanek)

W piątek w PDSL dwie nowości: Koniec Świata z Pinty i AmericanFreeStyle z Browaru Haust
                  W sobotę Renifer Xmass Ale z Browaru Widawa i Pinta Jak w Dym.

Do tego Jan Olbracht na Rynku Starego Miasta i Parowe w Butelkach.

Dokąd iść???? Skąd wziąć czas???? Pieniądze??? Ja już zgłupiałem i nie wiem gdzie i kiedy iść.
                  Obowiązkowo jutro Rauchbock - pewnie w Gorączce. W piątek miałem nigdzie nie iść ale..ten American Free Style w PDSL????, w sobotę trzeba być na Reniferze???
                  Chyba wolałbym aby lokale się sprofilowały i lały piwa z konkretnych browarów na stałe - wtedy człowiek by wiedział do PDSL na piwa XYZ które są regularnie. Do Gorączki na ..., do Spiskowców na....
                  A tak to tylko frustracja bo nie ma szans aby to zaliczyć wszystko. Już mam zaległości (Widawa - Parowe i Ciemne).

Comment

• slavoy
                    🥛🥛🥛
                    • 2001.10
                    • 5055

Padł mi akumulator w aucie -> nie zostałem odwieziony na pociąg -> po naładowaniu będę musiał jechać na nockę autem -> muszę je z powrotem odstawić -> nie pojadę z rana do Warszawy -> jeśli pojadę później, drastycznie skurczy się mój i tak krótki pobyt -> stawia go to pod znakiem zapytania co do sensu -> ku... mać! -> myślę intensywnie...
                    Dick Laurent is dead.

Comment

• Piecia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.02
                      • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
                      Padł mi akumulator w aucie -> nie zostałem odwieziony na pociąg -> po naładowaniu będę musiał jechać na nockę autem -> muszę je z powrotem odstawić -> nie pojadę z rana do Warszawy -> jeśli pojadę później, drastycznie skurczy się mój i tak krótki pobyt -> stawia go to pod znakiem zapytania co do sensu -> ku... mać! -> myślę intensywnie...
                      Zobacz PolskiegoBusa - może lepsze godziny?
                      Koniec i bomba,
                      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• emes
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.08
                        • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
                        ...

Dokąd iść???? Skąd wziąć czas???? Pieniądze??? Ja już zgłupiałem i nie wiem gdzie i kiedy iść.
                        ...
                        Taak... te nowe puby, piwa i możliwości mocno skomplikowały nasze życie

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Idzie zwariować

frustracja bo nie ma szans aby to zaliczyć wszystko.
                          Metoda, którą od jakiegoś czasu wdrażam: pogodzić się. To jest nowa sytuacja, o której marzyliśmy, ale zapomnieliśmy o jej negatywnych minusach. Coraz częściej fizyczną lub finansową niemożliwością będzie zaliczenie wszystkiego, co chcemy - chyba że ktoś jest Purcem lub Docentem.

Slavoy, nie myśl, przyjedź kiedy indziej, i tak nie mam dla ciebie gumki.

Comment

• purc
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2009.02
                            • 650

Idzie zwariować:

W czwartek Rauchbock w Gorączce, dzisiaj Rauchbock z Pinty

W czwartek w Spiskowcach: Zdradzimy rąbka tajemnicy o jutrzejszym urodzinowym piwie dnia i niespodziance z nim związanej...
                            Jutro o 18:00 w Spiskowcach odbędzie się premiera piwa Rauchbock Bracki (dymiony koźlak). Piwo to zostało wybrane Grand Championem Festiwalu Birofila 2012 (najlepsze piwo w konkursie piw domowych). Niespodzianka: do zakupu dwóch Rauchbocków lanych 0,5L dodajemy snifter (szklankę widoczną na obrazku) Rauchbocka gratis (promocja obowiązuje do wyczerpania zapasu szklanek)

W piątek w PDSL dwie nowości: Koniec Świata z Pinty i AmericanFreeStyle z Browaru Haust
                            W sobotę Renifer Xmass Ale z Browaru Widawa i Pinta Jak w Dym.

Do tego Jan Olbracht na Rynku Starego Miasta i Parowe w Butelkach.

Obowiązkowo jutro Rauchbock - pewnie w Gorączce. W piątek miałem nigdzie nie iść ale..ten American Free Style w PDSL????, w sobotę trzeba być na Reniferze???
                            Chyba wolałbym aby lokale się sprofilowały i lały piwa z konkretnych browarów na stałe - wtedy człowiek by wiedział do PDSL na piwa XYZ które są regularnie. Do Gorączki na ..., do Spiskowców na....
                            A tak to tylko frustracja bo nie ma szans aby to zaliczyć wszystko. Już mam zaległości (Widawa - Parowe i Ciemne).
                            Weź mentosa.

Comment

• purc
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2009.02
                              • 650

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
                              Z tego co kojarzę zamówione są dwie. Pytanie czy od razu po skończeniu jednej będzie podłączona druga.
                              W GZ trzy kegi plus RJ.

Comment

Przetwarzanie...