2012.12.21 - Warszawa, Armageddon After, czyli życie po końcu świata
Skoro grudniowy Minizlot został odwołany trzeba sobie to jakoś zrekompensować. Zwołuję zatem zbiórkę ocalonych po końcu świata w warszawskim PDSLu o 18-tej
Kto by pomyślał, że PDSL to taki duży pub, że ludzie potrafią się nie zauważyć
Docent na pewno był w tym pubie przed 18-ą, bo go tam o tej porze spotkałem przy barze.
Ale w końcu wszyscy się znaleźli.
Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2012-12-21, 23:59.
Bo Docent potrafi się nieźle maskować. Raz jak wpadłem do PoDruStroLu, czytał sobie coś przy stoliku, i żeby ten stolik nie stał przy samych drzwiach, też bym go nie zauważył (Docenta, nie stolika). Tak spokojnie i inteligencko wyglądał (Docent, nie stolik).
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
Comment