Z braku końca świata właściwie tylko Słaboj był niezadowolony ale wiadomo że chodziło o brak ejsidisi/erborna z głośników. Żelazny rozdawał ciosy i zabierał gumki. Za 9 m-cy na Zlocie podobno konsylium ma przyjmować porody
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
taaa, myślisz że ktoś uwierzy? Grzane łoili aż miło. Na forum niby tacy przeciwnicy a w knajpie...
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Yyy... Zaraz, zaraz. Czy widzę tam kolegę z początkiem na "p" i końcem na "ś"?
Tak, dobrze widzisz. Moje to słowa perswazji sprawiły
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Moje to słowa perswazji sprawiły
Zythusia słowa oraz wypadek autobusowy
Tylko piwo w tym lokalu kiepskie. Gdyby nie grzana herbata w nocniku, nie byłoby nic ciekawego do picia. Nawet ciemnego kangura z beczki nie mieli
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
[QUOTE=pulas;1094877]....
Tylko piwo w tym lokalu kiepskie. Gdyby nie grzana herbata w nocniku, nie byłoby nic ciekawego do picia. Nawet ciemnego kangura z beczki nie mieli [/QUOT]
Amber Boy też był zły ? A Witbier z Artezana ? Lepiej było pić herbatę zamiast tych piw ?
Z tym Kangurem, że niby miałby być w tym lokalu, a dlaczego miałby tam być akurat jak tam poszedłeś ? Geriatryczny narzekacz
Amber Boy też był zły ? A Witbier z Artezana ? Lepiej było pić herbatę zamiast tych piw ?
Z tym Kangurem, że niby miałby być w tym lokalu, a dlaczego miałby tam być akurat jak tam poszedłeś ? Geriatryczny narzekacz
Amber boya i witbiera nie piłem - bo są dla mnie zbyt metroseksualne
A że kangur powinien być - to nie ulega dyskusji. Jak się już wybrałem, to być powinien Specjalnie sprowadzony dla takich geriatryków jak ja
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
A tak na serio, to coś mi się ubzdurało, że miał być z beczki kangaroo i to do tego ciemny (sam nie wiem, skąd ten pomysł), więc śmiało poszedłem go zamówić. Ale jedna pani za barem powiedziała, ze jest nowa i nie wie o czym mówię , a druga mnie uświadomiła, że ma tylko z butelki (jego "ciemności", jak sądzę przez grzeczność, nie skomentowała )
pułaś
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
Comment