Z braku końca świata właściwie tylko Słaboj był niezadowolony ale wiadomo że chodziło o brak ejsidisi/erborna z głośników. Żelazny rozdawał ciosy i zabierał gumki. Za 9 m-cy na Zlocie podobno konsylium ma przyjmować porody
2012.12.21 - Warszawa, Armageddon After, czyli życie po końcu świata
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Widzę, że w Warszawce całkiem sympatyczne ceny macie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Grzane po dychaczu?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziGrzane po dychaczu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTo Koniec Świata z gara. A docent mi polewa.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA to nie Koniec Świata?
Yyy... Zaraz, zaraz. Czy widzę tam kolegę z początkiem na "p" i końcem na "ś"?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMoje to słowa perswazji sprawiły
Tylko piwo w tym lokalu kiepskie. Gdyby nie grzana herbata w nocniku, nie byłoby nic ciekawego do picia. Nawet ciemnego kangura z beczki nie mielipułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
[QUOTE=pulas;1094877]....
Tylko piwo w tym lokalu kiepskie. Gdyby nie grzana herbata w nocniku, nie byłoby nic ciekawego do picia. Nawet ciemnego kangura z beczki nie mieli [/QUOT]
Amber Boy też był zły ? A Witbier z Artezana ? Lepiej było pić herbatę zamiast tych piw ?
Z tym Kangurem, że niby miałby być w tym lokalu, a dlaczego miałby tam być akurat jak tam poszedłeś ? Geriatryczny narzekacz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
Amber Boy też był zły ? A Witbier z Artezana ? Lepiej było pić herbatę zamiast tych piw ?
Z tym Kangurem, że niby miałby być w tym lokalu, a dlaczego miałby tam być akurat jak tam poszedłeś ? Geriatryczny narzekacz
A że kangur powinien być - to nie ulega dyskusji. Jak się już wybrałem, to być powinien Specjalnie sprowadzony dla takich geriatryków jak japułaś
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
A co to ten ciemny kangurPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA co to ten ciemny kangur
A tak na serio, to coś mi się ubzdurało, że miał być z beczki kangaroo i to do tego ciemny (sam nie wiem, skąd ten pomysł), więc śmiało poszedłem go zamówić. Ale jedna pani za barem powiedziała, ze jest nowa i nie wie o czym mówię , a druga mnie uświadomiła, że ma tylko z butelki (jego "ciemności", jak sądzę przez grzeczność, nie skomentowała )pułaś
I między bajki wkładam"
Comment
-
Comment