Reflektuje ktoś na Piwo w Strefie po południu i wieczorem?
2012-12-26 Jurandofil w Krakowie
Collapse
X
-
2012-12-26 Jurandofil w Krakowie
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Tagi: brak
-
-
Jak nic nieprzewidzianego mi nie wyskoczy to reflektuję.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNo niestety nie ma mnie w Kraku.
Ale też może być problem obiektywny - czy Strefa jest otwarta w Szczepana?
Comment
-
-
Ej, no nie straszcie mnie! Nie wyobrażam sobie wizyty u Was z zamkniętą Strefą...
MarcinKa! To lepiej niech Ci nie wyskoczyLast edited by Jurandofil; 2012-12-20, 15:06.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Słuchajcie, mam zamiar całe popołudnie piwkować w Krakowie, przede wszystkim w Strefie. Więc po prostu wpadajcie, nie musimy ustalać godziny. Jeśli natomiast ktoś może wpaść na krótko i chce wychylić ze mną kufelek czyli mieć pewność, że akurat nie wylezę ze Strefy, to poproszę o kontakt na priv lub telefonicznie z MarcinKa
Przy okazji: Marcinka i Cez, które godziny planujecie poświęcić w środę na spożywanie i rozmowę?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Myślałem wpaść koło 18. A do której jesteś?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziMyślałem wpaść koło 18. A do której jesteś?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
MarcinKa, Cez, dziękuję za piwkowanieZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
Comment