Sorry , friend, ale chłopcy z CZB powiedzieli "przebijam". A może i Ty dasz się skusić ?
2013.02.20 - Warszawa, leona na szlaku
Collapse
X
-
Przed 18 powinienem zlądować w PDSL. Potem można się zastanowić nad przenosinami do Czeskiej na CIPAPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Related Topics
Collapse
-
Jest! Piękny, grubaśny i matowy... znaczy się, Piwowar od PSPD w nowej odsłonie jest u nas już w sprzedaży.
Właśnie zaczytujemy się jak zostać blogierem piwnym.
Piwowar - polski magazyn dla piwowarów domowych.
W numerze 52 :- Wywiad numeru Nie przetrwamy
2025-03-13, 10:16 -
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"
Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
-
Channel: Śląskie
2020-02-27, 12:57 -
-
Ekstrakt: ? Alkohol: 5,7%.
India Pale Ale
Kolor: Pomarańczowy, widoczne zmętnienie.
Piana: Biała, przewagę mają drobniutkie pęcherzyki. Tworzy ładny i trwały kożuch.
Zapach: Wątły, przeważa chmiel w postaci ziół, do tego dość wyraźny grejpfrut i diacetyl.
...-
Channel: Czechy
2019-11-05, 21:33 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment