Dzisiaj to raczej będziemy w PDSL (pierwsza środa miesiąca i każde piwko po 6 )
Warszawa - Pierwsza środa miesiąca w PDSL
Collapse
X
-
Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha... -
My od 17.00 w PDSL, potem jak już będzie amok może się gdzieś przeniesiemy."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Do końca nie wiem. Na pewno ja plus pewien grubszy jegomość zwany Jarkiem lat 12 vel Brodarkiem vel Cymbałem vel DKrasno...."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Wypijcie moje zdrowie - poległem w walce z katarem...
Czuję się jak rozjechany czołgiem.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Z tym będzie słabo bo tam nie ma zasięgu z nie da się skorzystać z neta z komórki. Zapewniam Cię, że na 17.00 będę ja na pewno. I tak muszę odebrać bilety z Baja, czyli praktycznie obok."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Ps.Właśnie jestem w trakcie porównywania Rowing Jack-a z butelki i nalewaka (ciekawe porównanie).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Przepraszam, że nie pojawiłem się wczoraj wieczorem w PDSL. Zasiedziałem się w Czeskiej Baszcie - skusił mnie Konicek i pyszny Kocour - Sub Nahradnik Czekałem też na przyjazd Karoli - doczekałem się ale nie podpięto nic z nowej dostawy. Dziś wracam nad morze.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
Comment