Dzisiaj to raczej będziemy w PDSL (pierwsza środa miesiąca i każde piwko po 6 )
Warszawa - Pierwsza środa miesiąca w PDSL
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj to raczej będziemy w PDSL (pierwsza środa miesiąca i każde piwko po 6 )
Jestem dziś w PDSL od teraz do ok.16:00. (z przerwą na obiad).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
-
-
My od 17.00 w PDSL, potem jak już będzie amok może się gdzieś przeniesiemy."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMy od 17.00 w PDSL, potem jak już będzie amok może się gdzieś przeniesiemy.
Ja na urlopie więc zaczynam wcześniej
W jakim składzie będziecie w PDSL ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Do końca nie wiem. Na pewno ja plus pewien grubszy jegomość zwany Jarkiem lat 12 vel Brodarkiem vel Cymbałem vel DKrasno...."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Wypijcie moje zdrowie - poległem w walce z katarem...
Czuję się jak rozjechany czołgiem.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziWypijcie moje zdrowie - poległem w walce z katarem...
Czuję się jak rozjechany czołgiem.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziWypijcie moje zdrowie - poległem w walce z katarem...
Czuję się jak rozjechany czołgiem."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziDo końca nie wiem. Na pewno ja plus pewien grubszy jegomość zwany Jarkiem lat 12 vel Brodarkiem vel Cymbałem vel DKrasno....Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Z tym będzie słabo bo tam nie ma zasięgu z nie da się skorzystać z neta z komórki. Zapewniam Cię, że na 17.00 będę ja na pewno. I tak muszę odebrać bilety z Baja, czyli praktycznie obok."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMnie tez chwyciło ale się nie poddamPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziZ tym będzie słabo bo tam nie ma zasięgu z nie da się skorzystać z neta z komórki. Zapewniam Cię, że na 17.00 będę ja na pewno. I tak muszę odebrać bilety z Baja, czyli praktycznie obok.
Ps.Właśnie jestem w trakcie porównywania Rowing Jack-a z butelki i nalewaka (ciekawe porównanie).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziZ tym będzie słabo bo tam nie ma zasięgu z nie da się skorzystać z neta z komórki. Zapewniam Cię, że na 17.00 będę ja na pewno. I tak muszę odebrać bilety z Baja, czyli praktycznie obok.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment