W piątek obstawę mam możliwiość zostawić w domu i z checią bym się poświęcił na jakieś małe wleczone po naszych warszawskich wielokranowcach
24.05.2013 Tourne po multitapach, choćby jednym?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziW piątek obstawę mam możliwiość zostawić w domu i z checią bym się poświęcił na jakieś małe wleczone po naszych warszawskich wielokranowcachKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziZaproponuj Pan stacje!Last edited by fuliano; 2013-05-22, 21:06.
Comment
-
-
To o której w PDSLu?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
A stolik ktoś zarezerwował?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziups. docent dzwoń, Ty masz tam układyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Widzę, że tradycja upada.
Mnie raczej nie będzie więc się wpisuję.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
To ja też się wpiszę, bo także będę gdzie indziej...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment