Druga połowa lipca, Warszawa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dzemek
    Porucznik Browarny Tester
    • 2010.12
    • 450

Druga połowa lipca, Warszawa

Witam wszystkich
    mam taką sprawę, że trochę czasu wakacyjnego spędzę w Warszawie. Mianowicie przyjeżdżam 27.06, jestem w Warszawie do 1.07, a potem od 10.07 do końca lipca. Nie mam za bardzo planów poza biegiem, który odbędzie się 21.07. I z tym wiąże się moja propozycja aby spotkać się z browar.bizowcami z Warszawy czy też okolicznych miejscowości. Wybór lokalu pozostawiam już Wam, termin również jest do ustalenia, z tego co obserwuję na tym forum to często spotykacie się w Po Drugiej Stronie Lustra. Ale do rezerwacji jeszcze jest trochę czasu.
    A piszę o mojej wizycie wcześniej, ponieważ jednemu użytkownikowi przywiozę kilka etykiet z Browaru Mieszczańskiego w Cieszynie. Jak ktoś zbiera, mogę mu także zakupić i przywieźć. Jedna etykieta jest po 2 zł.
    Jeżeli chodzi o piwo to nie wiem jak będę miał ciężko w torbie ale pewnie też coś da się z tym zrobić, mógłbym zabrać kilka plastikowych butelek. Oprócz tego mogę coś załatwić w Sachsenbergu po czeskiej stronie Cieszyna.
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9055

Ja z wypadu wakacyjnego wracam dopiero 29 lipca. Jeśli spotkanie odbędzie się 30 lub 31 lipca to się pokażę.
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzemek Wyświetlenie odpowiedzi
      Nie mam za bardzo planów poza biegiem, który odbędzie się 21.07. I z tym wiąże się moja propozycja aby spotkać się z browar.bizowcami z Warszawy czy też okolicznych miejscowości.
      Matko Boska!!! Chyba nie każesz mi biegać z kuflem??? Bez kufla też zresztą odpada... .
      Ponieważ pozbędę się (mam nadzieję) na jakiś czas nastolatka, jest szansa, że będę z przyjemnością osiągalny w drugiej dekadzie lipca (z naciskiem na "pozałikendzie").

Comment

• dzemek
        Porucznik Browarny Tester
        • 2010.12
        • 450

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
        Matko Boska!!! Chyba nie każesz mi biegać z kuflem??? Bez kufla też zresztą odpada... .
        Ponieważ pozbędę się (mam nadzieję) na jakiś czas nastolatka, jest szansa, że będę z przyjemnością osiągalny w drugiej dekadzie lipca (z naciskiem na "pozałikendzie").
        Nie każę nikomu biegać możemy spotkać się kilka razy, byle nie codziennie

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

Bliżej tego terminu się odezwę, bo jest szansa że będę w stolicy.

Comment

Przetwarzanie...
          X