Środek tygodnia ale może chociaż na chwilę. Drugie (huczne) otwarcie 22 czerwca w sobotę
12.06.2013, Warszawa, Kufle i Kapsle
Collapse
X
-
Wybieram się i mam nadzieję, że rzeczywiście tylko na wspomnianą "chwilę".
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia." -
To na którą idziemy?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
A wejście to będzie na jakieś hasło, czy na grandębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
A jak się znudzimy centrum Warszawy to zawsze można na Pragie:
Chmielove Party w PDSL -dziś!!
Zapraszamy na:
1. Artezan Pacific
2. Artezan American IPA
3. Pinta Atak Chmielu
4. Alebrowar AmberBoy
5. Widawa Orka -> Kuguar
6. Kocour Sumecek APA"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Niestety na razie porażka - szybkość obsługi fatalna, piwa lane w tempie żółwim, barmani nie wiedzieli co ile kosztuje i tłoczyli się do kasy...
W rezultacie nic nie kupiłem, spróbowałem od VanPurRza Artezana Codera - niezbyt dobre, od Pieci coś z Szałupiw - zwykły kwasiżur. Jedynie dubel La Trappe Pułasia był dobry.
Szybciutko ewakuowaliśmy się do Gorączki Złota na dwa piwka i do domu.
A to miał być takie fajne popołudnie...
P.S.Do oficjalnego otwarcia jeszcze 10 dni - jest jeszcze czas na poprawę, ale i do poprawy dużo, także różowo być nie musi.Last edited by iron; 2013-06-12, 20:50.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Dzisiaj raczej porażka ale ponieważ to preotwarcie to darowane. Dużo dużo do poprawy. Najprostsza rzecz, niezależna od akcyz i sanepidu - ceny nalewakach i choćby podstawowa umiejętność nalewania piwa- innego niż koncernówka ktorą się nalewa w dwie sekundy bez piany.
Trzymam kciuki za poprawę i za tydzień nie daruję kwasiżura (Szałpiw) , 40 minutowego oczekiwania na piwo i chaosu.
Będziemy wracać."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Niestety na razie porażka - szybkość obsługi fatalna, piwa lane w tempie żółwim, barmani nie wiedzieli co ile kosztuje i tłoczyli się do kasy...
W rezultacie nic nie kupiłem, spróbowałem od VanPurRza Artezana Codera - niezbyt dobre, od Pieci coś z Szałupiw - zwykły kwasiżur. Jedynie dubel La Trappe Pułasia był dobry.
Szybciutko ewakuowaliśmy się do Gorączki Złota na dwa piwka i do domu.
A to miał być takie fajne popołudnie...
P.S.Do oficjalnego otwarcia jeszcze 10 dni - jest jeszcze czas na poprawę, ale i do poprawy dużo, także różowo być nie musi.Comment
-
W rezultacie nic nie kupiłem, spróbowałem od VanPurRza Artezana Codera - niezbyt dobre, od Pieci coś z Szałupiw - zwykły kwasiżur. Jedynie dubel La Trappe Pułasia był dobry.Comment
Comment