Taka piękna pogoda była, a miało niby padać. Ten bar to perełka w stolicy, człowiek się tam czuje jak na wakacjach.
07-06-2013 - piątek - gdzieś w Stolycy.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTradycji stało się zadość - wymyślone zostały nowe nazwy multitapów ('Cuda na chuju' rządzą!) a w ramach urozmaicania oferty w niektórych piwach wylądowały środki owadobójcze. Radykalizacja postępujebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziTo były repelenty - środki odstraszające nie owadobójcze nieukuPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziTaka piękna pogoda była, a miało niby padać. Ten bar to perełka w stolicy, człowiek się tam czuje jak na wakacjach.
W lecie to będzie chyba moje ulubione miejsce na warszawskie spotkania. A jeśli chodzi o Skalaka, to nie było żadnych porannych dolegliwości.
Nastepnym razem skuszę się na jedzenie, bo wyglądało zachęcająco.
Wiem, że Rybitwy nic nie zastąpi, ale zalążek jest. Świetny klimat w środku stolicy
Pozdrowienia z mordowni w Sierpcu!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam - bar rewelacyjny
W lecie to będzie chyba moje ulubione miejsce na warszawskie spotkania. A jeśli chodzi o Skalaka, to nie było żadnych porannych dolegliwości.
Nastepnym razem skuszę się na jedzenie, bo wyglądało zachęcająco.
Wiem, że Rybitwy nic nie zastąpi, ale zalążek jest. Świetny klimat w środku stolicy
Pozdrowienia z mordowni w Sierpcu!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment