Pierwsza środa miesiąca. Piwo = 6 zł. Stolik od 17.00. Zapraszam.
03.07.2013, Warszawa, PDSL
Collapse
X
-
Info co do piw z FB:
Już we środę, 3.07, tradycyjna Fiesta Piwna w PDSL: Wszystkie piwa lane i butelkowe w jednej cenie - 6 zł
Wyjątkowo mamy jeszcze wolne miejsca
W tym miesiącu prezentujemy browar Ciechan. Jednocześnie podłaczone będą piwa: Wyborne, Lagerowe, Miodowe, Pszeniczne i Marcowe. Oprócz Ciechanów z beczki także: Cydr Gruszkowy, Artezan Pacific, Atak Chmielu i Odsiecz Wiedeńska z Pinty.
Zapraszamy!
-
-
No żesz, żeby taki stary browarbizowicz nie umiał prawidłowo zatytułować tematu, zwłaszcza daty.
A żeby nie było, że odzywam się ignorując temat, to informuję, że zgodnie z warszawską tradycją melduję o swojej nieobecnościOstatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2013-07-02, 11:31.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Jutro o tej porze będę już moczył tyłek w Morzu Egejskim, więc donoszę, że mnie również nie będzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziNo żesz, żeby taki stary browarbizowicz nie umiał prawidłowo zatytułować tematu, zwłaszcza daty.
A żeby nie było, że odzywam się ignorując temat, to informuję, że zgodnie z warszawską tradycją melduję o swojej nieobecności
A żeby nie było, że ignoruję temat , to łamiąc warszawską tradycję na jedno-dwa piwka wpadnę.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
To ja żeby jednak być w zgodzie z tradycją - nas nie będzieOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-07-02, 14:08.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja, niestety, zgodnie z lokalną tradycją.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa płacę tylko kartą, nawet w budzie z zapiekankami.
Comment
-
-
Uff skończyło się porterem i Pliską w Cafe Bajka i...urlopem na żądanie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziPlatynową, czy ino złotą
Opowiedzcie coś więcej o tej fraternizacji. Skończyło się na dyskusji o modelach siekier i mistrzostwach w rąbaniu drew?
Comment
-
Comment