03.07.2013, Warszawa, PDSL

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Plastikową.

Opowiedzcie coś więcej o tej fraternizacji. Skończyło się na dyskusji o modelach siekier i mistrzostwach w rąbaniu drew?
    Skończyło się na pogaduchach i dobrowolnej składce na wódkę, bo gosć 'piwa nie pija'. Ale potem go widziałem jak łoił jakąś Łomżę przed bramą Haracz za pobyt na ogródku wyniósł złotych polskich 3 (krasno dał dwójkę!) i cigaret (też jego).
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• leona
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.07
      • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
      Fraternizacja z miejscowymi odgrażającymi się, że po 22 przyjdą na ogródek z siekierą bezcenna (...)
      Znaczy się neonazizm zatacza coraz szersze kręgi?

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
      Skończyło się na pogaduchach i dobrowolnej składce na wódkę, bo gosć 'piwa nie pija'. Ale potem go widziałem jak łoił jakąś Łomżę przed bramą Haracz za pobyt na ogródku wyniósł złotych polskich 3 (krasno dał dwójkę!) i cigaret (też jego).
      A może to jednak był zwykły nacjonalista. Najpierw chciał się napić polskiej wódki a skończył na "regionalnym" browarze?

Comment

• grzeber
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2002.05
        • 2875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
        Ja płacę tylko kartą, nawet w budzie z zapiekankami.
        Zą widze, że nie tylko Time, Epoka i Ballanteins ale i zapiekanki. Toż to hipsterka: www.zapiexy.pl
        pozdrawiam
        www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

Przetwarzanie...
        X