Zgodnie z warszawską tradycją zapowiadam spotkanie z odpowiednim wyprzedzeniem. Ktoś chętny na piwo dziś wieczorem? Koniecznie gdzieś z terminalem, bo słabo jestem uzbrojony w gotówkę i wolałbym nie kończyć, zanim na dobre zacznę. Chmielarnia?
18.07.2013, Warszawa, przy terminalu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z warszawską tradycją zapowiadam spotkanie z odpowiednim wyprzedzeniem. Ktoś chętny na piwo dziś wieczorem? Koniecznie gdzieś z terminalem, bo słabo jestem uzbrojony w gotówkę i wolałbym nie kończyć, zanim na dobre zacznę. Chmielarnia?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziŻą będę po 9, mam nadzieję, że Cię zlokalizuję Masona zapytam w razie trudności
Comment
-
-
To tak w imię tradycji - nas nie będziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Uch. Skończyło się na Perle z butelki rozlanej w dwie musztardówki i rozmowach o Wołyniu i Holokauście przy akompaniamencie trąbki dochodzącej z bramy prowadzącej do pawilonów na tyłach Nowego Światu, o rany, jakie długie zdanie.
Na dobre doszedłem do siebie jakieś 2 godziny temu. Dzięki za wspólne chl... degustowanie!
Comment
-
Comment