Ktoś chętny na piątkowy wieczór od 20.00 w Chmielarni? Przy okazji Wielkie Derby Górnik Zabrze vs Ruch Chorzów.
23.08.2013, Warszawa, Chmielarnia
Collapse
X
-
A ja... nie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Trochę zazdraszczam ponownego zamoczenia, ale cóż, chwilowo flota odpłynęła gdzieś daleko, a kiedy powróci niespecjalnie wiem, na horyzoncie jej na razie nie widać...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Miało być miło i kulturalnie a skończyło się na...Dadku i symultanicznym piciu z Ironem
Dobrze, że nie przejechałem nocnym bo standardowo usnąłem. uff dawno się tak do późna nie bawiłem."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Ja tam wracałem dziennym, co się miałem ograniczać jak zacząłem piwkować dopiero po pracy o 22.30. A Żą skończył konsumpcję o 23.45 - oświadczył "dziś już nie piję". Powodu nie znam, wyglądał normalnie. Gdy o godz. 0.03 zasugerowaliśmy, że już jutro i może spożywać to się wykpił, że tak rano nie pije, a poza tym ma nocny. Pewnie swojej platynowej karty żałował na Chmielarnię i poszedł za róg walić butelkowe w nocnym "alkohole 24".Comment
Comment