Byłby ktoś chętny wychylić jutro piwo (albo cy) w stolicy? Preferował bym miejsce że spożywalnym piwem za jednocyfrową cenę. Czarna Koszula? Któryś nowomodny ma normalne piwo?
Warszawa, 17 XI 2013 ze Slavoyem
Collapse
X
-
Jestem rozkojarzony - jutro w niedzielę, czy 18-tego, czyli w poniedziałek?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
W niedzielę tak, w poniedziałek odpada. W Chmielarni jest piwko po 6 zeta zawsze jakieś, co jest teraz w Koszuli nie mam pojęcia."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Ano. Wczoraj był to Skalak 12. Za 7 zł był Primator Pale Ale. Svijany Weizen tez się łapał - 9 zł.
W KiK Czechy są generalnie nieco drożej ale, jak by nie patrzeć, 8-9 zł to wciąż jedna cyfra. Dobrze nam w tej Warszawie.
Slavoy, doprecyzuj czy chodzi o jutro, czy poniedziałek.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Próbuję do was dojechać, ale metro poszło z dymem, więc nie ma lekko.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
VanPurRz był i to widać, pisze posty bez kropki i pytajnika.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Było jak u Daukszewicza - "...mają dziś obywatele leniwą niedzielę""Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Comment