Wiem, że termin nie jest zbyt zachęcający, ale może ktoś akurat będzie mieć ochotę na spotkanie. Przybywam do Warszawy załatwić kilka spraw i w sobotę wieczorem (ok. 21.00) będę się szwendać w okolicy mojej noclegowni, tzn. przy ul. 11 listopada (na przykład "Chmury" - czy jakoś tak). Mam dostęp do internetu do jutrzejszego wieczoru; potem po prostu gdzieś tam będę w sobotę wieczorem.
14.12.2013 - Warszawa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
-
Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.
Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo...-
Channel: Czechy
-
-
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
-
Channel: Islandia
2024-09-26, 20:20 -
-
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment