Warszawa (Chmielarnia, Piw Paw, Czeska Baszta, PDSL) - 11 i 12 stycznia 2014r.
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia." -
Z emesem spotkalismy Antylopa. Tylko docent sie przestraszyl stejkow i zwial nawet sie nie przywitawszy. Teraz odstawilem antylopa do pdsl po piwo nawynos. W oczekiwaniu na koncert spozywam dymy mRcowe w lucyferze. Za 5. Mozna? Mozna"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A rozrabiać nie lubię - ja spokojny Antylop jestem
Jeśli chodzi o puby to uważam, że Warszawa jest interesującym i dynamicznie rozwijającym się miastem, dlatego też przyjeżdżam tu na piwne degustacje.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
Related Topics
Collapse
-
Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.
z zewnątrz nie zachęcał do wejścia
Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.
Byliśmy w porze obiadowej...-
Channel: Śląskie
2024-03-02, 02:21 -
-
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
-
Channel: Kulinaria
-
-
Będę od 14.00 w PDSL na taniej środzie a potem przenoska na 18.00 do Czeskiej Baszty na IPA Kocoura i meczyk.
Gdyby ktoś przypadkiem był gdzieś na tej trasie ....-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz. Ktoś je sobie po prostu...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment