25.01.2014 - Warszawa - piwo pogiełdowe.
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
A ten Jarek lat 12 to z jakim zespołem będzie grał w tej spelunie na Śniadeckich?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Zabrzmiało złowieszczo, a nawet nieprawdopodobnie. Na szczęście fortuna kałem się toczy... yyy... to znaczy raz na wozie, raz na mrozie. I dlatego oficjalnie deklaruję swoją obecność i wezmę twój zakup z zeszłego roku, żebyśmy mieli za co kupić rozchodniaka u tych paskarzy z Chmielarni albo z czego składać puzzle w chwilach nudy, które niewątpliwie będą nas nękać falami.Comment
-
Comment
-
Mason możesz zarezerwować jakiś stolik większy (złączone)? Bp ja przyjdzie nagle 20 osób moga być kłopoty"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Related Topics
Collapse
-
W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
-
Channel: Czechy
-
-
Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Koło Brna w małej, cichej wiosce Sivice od czerwca działa kolejny rodzinny browarek o nazwie Beer Daddy. Jet to kolejny browar, gdzie piwo sprzedawane jest z okienka, a jego usytuowanie wprowadza w osłupienie nie jednego człowieka. Oczywiście są to Czechy, więc tam nikogo to nie dziwi
. Mieści...
-
Channel: Czechy
-
-
Jako, że jednak nie jedziemy ze Slavoyem do Krakowa, bo się nie spotkamy z Krakusami, którzy będą wtedy w Tychach
przyjeżdżamy do Tychów, ale raczej na samą końcóweczkę giełdy, zatem zastanawiamy się, czy cosik planujecie na spotkanie pogiełdowe? Jakoś nie przyuważyłam tematu
- Loading...
- Koniec listy.
Comment