Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
Wyświetlenie odpowiedzi
25.01.2014 - Warszawa - piwo pogiełdowe.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziNo to szykuje się ciężki dzionek."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziNo to szykuje się ciężki dzionek.
Comment
-
-
A ten Jarek lat 12 to z jakim zespołem będzie grał w tej spelunie na Śniadeckich?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWszyscy Byliśmy Harcerzami. Byłem dwa razy i było OK
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziDWA RAZY byłeś harcerzem??? Dżizas, ale hardkor!!! Ja nie byłem ani razu, zawsze śmieszyło mnie bieganie po drzewach w krótkich majtkach i z finką. Za to raz byłem z harcerką i było pysznie!"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziWpadaj, coś wymyślimy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie licząc slavoya to nikt spoza Warszawy się nie wpisał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziZ Rzeszowa będzie ok. 10 osób.
Comment
-
-
Mason możesz zarezerwować jakiś stolik większy (złączone)? Bp ja przyjdzie nagle 20 osób moga być kłopoty"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment