"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Ten niepotrzebny przecinek to niechcący czy specjalnie?
Byłbym zapomniał - kto nie przyszedł, dostanie dojcze bana.
Masz u mnie bana za brak sms, że bawicie się w piątek. A marzę od miesięcy o takiej całonocnej zabawie do rana.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Napiórom za podglądaczy w daczy
i za wielkie niedzielne jaja,
Chlarni za cebulę i wprowadzenie
nowej formy płatności - telefonem,
Piwpawowi za ser w Napa Smisie,
Kaflom i Kleksom za Karoli których
byśmy nie spotkali w Baszcie
Purcowi za brak termometru
deszczowi za sobotnią wszechobecność
Spiskowcom za raj dla froterzystów i świński ryjek
Cudach na hajsie za piccochę i lans
no i wszystkim którym się chciało spiąć pośladki
i na spotkanie ruszyć zadki.
Sorry za te nudy , ale Iron jakoś złagodniał, cóż, starość nie radość, Doro nie zatańczyła na stole, Jarek lat 12 i Żą się nie rozebrali, bo ich nie było, Zythum był z żoną i dziećmi, to oczywiście udawał, że jest poważny
W takich warunkach trudno o jakiś skandal i emocje
W związku z naszym browarkiem domowym Świński Ryjek, to gdzieś tam sobie niezobowiązująco kolekcjonujemy z Maggykiem różne sprawy ze świńskimi ryjkami właśnie jako temat przewodni.
Nie jest to jednak właściwie temat dla prezentacji naszej kolekcji. Raczej prośba do Was -...
Mały powierzchniowo sklep stanowiący kontynuację dawnego stoiska w centrum Marino. Podobnie tak jak i tam znajdują się nalewaki do butelek PET (czeska klasyka, polski kraft). Poza tym trochę piw butelkowych (lodówka). W tym niewidziane przeze mnie wcześniej w okolicach piwa z kontraktowca z...
Jak w temacie.
Mówiąc konkretniej i w wojskowym skrócie - motyw borsuka na etach piwnych.
Od razu w ramach FAQ odpowiem na pytanie "Ale dlaczego ?"
Bo tak, bo mam taki humor, bo tak sobie wybrałem, bo chce być borsukowym tuzem i rozdawać karty, bo może w poprzedniej...
Do oddalonej od České Budějovice o 20 kilometrów małej wioski Horní Chrášťany dotarliśmy autobusem linii 320090. Na miejsce zgodnie z planem dotarliśmy po godzinie 17-ej.
Z racji, że na dworze zapadły już ciemności nie mieliśmy szansy obejrzenia całej eko-farmy z zewnątrz. Szkoda,...
Rok strzelił Browarowi.pl, a większość z nas pozostaje anonimowa.
Zachęcam Was zatem do publikacji Waszych fotek
i, aby nie byc gołosłownym, na dobry początek (he, he )
puszczam swoją.
Mam nadzieję, że się uda, choć jestem...
Comment