Ufff ja jeszcze zaliczyłem nocny, porterek na Anielewicza i wiu do domu jakoś dotarłem.
MŚ 2014
Collapse
X
-
Ja w poniedziałek byłem na Skalakach A Wy co się deklarowali to specjalne zaproszenie potrzebują
Pewnie w czwartek albo piątek tam będę ale się już nie umawiam"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
A gdzie finał - jak będzie pogoda, to może Pod kopytem?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo co, Piviarnia dzisiaj? Jeszcze tam nie byłem, a bym pobył.
Co do finału to do pomyślenia. Kopyto nie jest najlepszym miejscem do oglądania bo najczęściej sporo jest zarezerwowane a z trochę dalszej odległości nic nie widać.
Ale gdyby komuś się chciało zadzwonić i zarezerować stolik pierwszy przed TV to jestem za."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Widzę, że jak zwykle wszyscy czekają na gotowe. Ja tym razem nie zamierzam niczego rezerwować, załatwiać itp. Kto chce to będzie i będzie wiedział gdzie. Nie było kiedyś tel kom i też wiedzieliśmy gdzie kto ma być
ps. Jakby co dzwońcie Od 18.15 do 20.15 jestem w kinie i nie odbieram
ps.2 Dla ułatwienia dodam, że miejsca są dwa - Kopyto gdzie jest słaba oglądalność i Chlarnia gdzie jest dobra. Zgadnijcie gdzie? No chyba, że zadzwonicie i przedstawicie inne propozycje."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment