Dzisiaj - Tani Poniedziałek w PDSL, Warszawa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Dzisiaj - Tani Poniedziałek w PDSL, Warszawa

Dziś Tani Poniedziałek w PDSL: wszystkie piwa lane i prawie wszystkie butelkowe po 8 zł.

Zapraszamy na lane:
    Artezan: Wiewiór i Albretcik, w kolejce czeka Pacific
    Bazyliszek: Pyza i Nowy Świat (a już jutro obiecana dostawa American Psycho IPA!!)
    Pinta: Viva la Wita
    no i cydr jabłkowy 7 sadów.

Hmm na Wiewióra i Viva la Vita za 8 to się chyba skuszę.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Ja na chwilę wpadnę koło 17:21.

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Fatalnie, bo ja będę ok.17.22
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Petitpierre
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2014.01
        • 2566

Tanie piwa to jednak w Lidl'u widziałem. 8zł to jakaś dziwna promocja, chyba że normalnie jest wynik dwucyfrowy.
        Mały porterek-przyjaciel nerek

Comment

• yoda79
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2013.01
          • 861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedzi
          Tanie piwa to jednak w Lidl'u widziałem. 8zł to jakaś dziwna promocja, chyba że normalnie jest wynik dwucyfrowy.
          Żartujesz chyba? Obecnie obowiązująca cena w warszawskich multitapach to 11-12 już z przewagą 12; często jest 13-14. Owszem polskie i czeskie lagery czy pilsy są tańsze, ale wiadomo, że większość nie na takie piwa idzie.

Comment

• VanPurRz
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2008.09
            • 4229

Warszawskie lokale tak sobie spokojnie i niby powoli a jednak szybko podniosły ceny z 10 do 12 zł

Comment

• Antylop
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2009.10
              • 1415

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
              Warszawskie lokale tak sobie spokojnie i niby powoli a jednak szybko podniosły ceny z 10 do 12 zł
              Za to w gdańskim Lamusie polskie rzemieślnicze piwa
              niezmiennie po 10zł (z moją zniżką 8-9zł)
              Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

Przetwarzanie...
              X