2015-01-17, stolica, lekki obchód dwóch eventów.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • emes
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 4275

2015-01-17, stolica, lekki obchód dwóch eventów.

18.00 Jedna Trzecia : przejęcie kranów przez Pintę z jakimś premierowym piwem, obecność jej załogi.

20.00 Chmielarnia : event "Na Przekór Prohibicji", muzyka na żywo , dobra whisky, wyleżakowane portery bałtyckie, premiera piwa z Piwnego Podziemia z udziałem osobowym z tegoż browaru.

Dalsza część wieczoru - nie do przewidzenia.
    Last edited by emes; 2015-01-15, 11:32.
  • kris__
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.07
    • 95

temat ciekawy, ale dlaczego nazywa się to event? Nie jestem jakimś tam językowym terrorystą, ale to słowo (nadużywane obecnie w języku polskim) strasznie mnie drażni.
    To tak poza głównym tematem
    seks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:P

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

To tak jak z pubem zamiast piwiarnią, krótsza i wygodniejsza nazwa do pisania. Poprzedni post pisałem na smartfonie, ten piszę na tablecie, jest duże ułatwienie, także oszczędność czasowa, jak się można posługiwać krótszymi i zwięzłymi nazwami. Jakbym pisał pismo do urzędu, czy kontrahenta, to napisałbym zamiast event, wydarzenie
      Last edited by emes; 2015-01-17, 09:51.

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Cóż ja niestety będę zjeżdżał na błocie w Szczyrku
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• kris__
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2011.07
          • 95

Poniekąd rozumiem ten pęd do skracania, szczególnie na urządzeniach bez tradycyjnych klawiatury, ale mimo wszystko to mnie drażni. Podobnie jak briefing, to jeszcze lepszy dziwoląg! Ale to chyba temat na osobny wątek...
          seks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:P

Comment

Przetwarzanie...
          X