Ktoś chętny zagrać mecz piłki nożnej przed meczem finałowym lm? Ja jestem żąleną jest. Miejsce to boisko przy barze pod kopytem. Potem tam bysmy obejrzeli mecz. Ewentualne inne zaproponowane lokalizacje moge byc rozpatrzone. Dawajcie leszcze bo was popieszcze.
2015.06. finał ligi mistrzów mecz browar.biz
Collapse
X
-
Biedny żą... Pewnie sierotek jedzie teraz na herbatce z uro... aronii i na Somewhere in Time Ironów...
Ja to bym nawet zagrał, gdybym nie miał nogi skontuzjowanej na wieki. Od piłki właśnie... buuuRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020 -
Wpadzio - wpadnij. Będziesz sędziował Panowie co jest? W tygodniu Wam nie pasuje - rozumiem, ale w sobotę? Naprawdę nikt nie ma ochoty wspólnie obejrzeć finału? A przedtem sobie godzinkę pokopać?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Nie agituj, Wy z czerwonym otokiem na czapce macie to we krwi, lepiej napisz co ciekawego na Piłsudskiego.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Comment