Cześć Z racji tego, że zbliża się nam 1 festiwal piw rzemieślniczych w Trójmieście chciałbym zaproponować wspólny wypad piątek 26 czerwca o godz. 16. Chętni niech piszą, przy okazji pogadamy przy dobrym piwie
Hevelka - wspólny wypad
Collapse
X
-
-
Comment
-
Co prawda nie wypad, ale spotkanie forumowiczów przy piwie , jest zaplanowane na sobotę o godz. 14:00.
Pozostaje pytanie, tylko gdzie? Przy stoisku Nepomucena?Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntylopTo wiem, pytałem KTO.
Umówiłem się kilkunastoma browar.bizowiczami, w sobotę o 14:00. Z pewnością tego dnia będziesz mógł im zadać to pytanie, czemuż to się nie chwalą swoim przybyciem.Comment
-
Konspira - browar.biz schodzi do podziemi Poważniej to też nie rozumiem czemu nie założycie tematu spotkaniowego i nie wpiszecie się? W sumie luzik ale jakoś tak dziwnie. w Wawie nikt nie przychodzi, w Trójmieście konspira..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRzKonspira - browar.biz schodzi do podziemi Poważniej to też nie rozumiem czemu nie założycie tematu spotkaniowego i nie wpiszecie się? W sumie luzik ale jakoś tak dziwnie. w Wawie nikt nie przychodzi, w Trójmieście konspira...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNie pomogę ci w tym
Umówiłem się kilkunastoma browar.bizowiczami, w sobotę o 14:00. Z pewnością tego dnia będziesz mógł im zadać to pytanie, czemuż to się nie chwalą swoim przybyciem.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNie pomogę ci w tym
Umówiłem się kilkunastoma browar.bizowiczami, w sobotę o 14:00. Z pewnością tego dnia będziesz mógł im zadać to pytanie, czemuż to się nie chwalą swoim przybyciem.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
Comment