Cześć Z racji tego, że zbliża się nam 1 festiwal piw rzemieślniczych w Trójmieście chciałbym zaproponować wspólny wypad piątek 26 czerwca o godz. 16. Chętni niech piszą, przy okazji pogadamy przy dobrym piwie
Umówiłem się kilkunastoma browar.bizowiczami, w sobotę o 14:00. Z pewnością tego dnia będziesz mógł im zadać to pytanie, czemuż to się nie chwalą swoim przybyciem.
Konspira - browar.biz schodzi do podziemi Poważniej to też nie rozumiem czemu nie założycie tematu spotkaniowego i nie wpiszecie się? W sumie luzik ale jakoś tak dziwnie. w Wawie nikt nie przychodzi, w Trójmieście konspira...
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Konspira - browar.biz schodzi do podziemi Poważniej to też nie rozumiem czemu nie założycie tematu spotkaniowego i nie wpiszecie się? W sumie luzik ale jakoś tak dziwnie. w Wawie nikt nie przychodzi, w Trójmieście konspira...
Ja założyłem, ale jak widać większość forumowiczów albo się boi albo są jak Ci "informatycy którzy mają swoje ciasne grono" Ale może ja za mało hejtuję żeby ktoś mnie posłuchał
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Nie pomogę ci w tym
Umówiłem się kilkunastoma browar.bizowiczami, w sobotę o 14:00. Z pewnością tego dnia będziesz mógł im zadać to pytanie, czemuż to się nie chwalą swoim przybyciem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Nie pomogę ci w tym
Fakt, powinienem pytać na prive, chyba z lenistwa napisałem tu
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
A tak z innej beczki (może być na PW) - jaką wycieczkę (jednodniową) polecasz z Pragi? Tak żeby napić się dobrego piwa a jednocześnie żeby była to wioska / małe miasteczko.
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
Comment